Levertijden

[row]
[col span=”1/3″]

[icon color=”#555555″ size=”20px” target=”_blank” name=”awesome-arrow-right”] Levertijden

Bij elk product wordt een levertijd vermeld, en deze levertijden geven een indicatie van de verwachte levertijd in werkdagen dat bij dit artikel hoort. Wij streven er naar het product binnen de aangeven levertijd te bezorgen.

Mocht de levertijd uitlopen, dan zal huisenthuis.nl je daar op tijd van op de hoogte stellen. Als de levertijd sterk uitloopt dan zullen we een nieuwe leverdatum voorstellen. Als je dit te lang vindt duren kan je de koopovereenkomst kosteloos ontbinden waarna we het geld terug storten op je rekening.

[/col]
[col span=”1/3″]

[icon color=”#555555″ size=”20px” target=”_blank” name=”awesome-arrow-right”] Vakantieseizoen

Wij vragen je begrip voor het feit dat de vermelde levertijden in het vakantieseizoen, zoals voorjaarsvakanties, najaarsvakanties,  zomervakanties in juli-augustus of in de kerst-periode, kunnen afwijken i.v.m met fabriekssluitingen tijdens deze periodes.

Als je in één bestelling meerdere artikelen heeft besteld met een verschillende levertijd, dan geldt voor alle artikelen de levertijd van het artikel met de langste verwachte levertijd.

[/col]
[col span=”1/3″]

[icon color=”#555555″ size=”20px” target=”_blank” name=”awesome-arrow-right”] Bankoverschrijving

Bij betaling via bankoverschrijving rekenen wij de levertijd vanaf het moment dat de overschrijving bij ons binnen is gekomen.

[/col]
[/row]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *